Termeni si Conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.Informatii despre produse


mlfurnire.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea nepotriviri in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.Comenzi


Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si includ TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport.


Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.


Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si SC M&L Furnire SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca SC M&L Furnire SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.


Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.


Garantie

descarca certificat garantie


SC M&L Furnire SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.


Politica de retur


Produsele pot fi returnate in decursul a 2 zile de la livrare.


Inregistrarea ca membru


Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.Confidentialitatea datelor personale


SC M&L Furnire SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC M&L Furnire SRL numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.Limitare de responsabilitate


Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

- intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

- deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

- informatiile eronate furnizate de ccumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.

- posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

- neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

- continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.


Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

- identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.


Dispozitii finale:


Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.


SC M&L Furnire SRL 

Sediu social: Strada Bradului, Nr. 1, oras Magurele, jud. Ilfov

Adresa showroom: 

- Bucuresti: Bld. Ghencea, Nr. 126-132, Home&Design Mall

- Constanta: Soseaua Mangaliei Nr.82, Etaj 1 incinta Mall Alpin Center,

Email: bucuresti@mlfurnire.ro

Telefon fix: 021 490 03 15

Telefon mobil: 0744 629 000

               0744 626 000

        0760 915 397

               0733 077 061

Registrul Comertului: J23/2987/2007

Cod fiscal: RO12473770