Despre noi

M&L Furnire

Patrunderea lemnului în existenta omului constituie o adevarata aventura, o istorie plina de neprevazut a cunoasterii naturii si folosirii, întâi gospodaresti si apoi industriale, a acestei materii biologice, care a generat zeci de mestesuguri, importante ramuri industriale si arte cu semnificatii adânci pentru viata spirituala si culturala a numeroase popoare.

Infiintata in 1999, M&L FURNIRE si-a propus sa devina unul dintre principalii producatori si distribuitori de furnire estetice din Romania.

Astfel, in numai cativa ani, firma s-a dezvoltat rapid, ajungand ca pana in prezent sa ocupe o pozitie importanta pe piata romaneasca de profil si, in acelsi timp, sa marcheze colaborari importante cu numerosi clienti de pe piata internationala (Spania, S.U.A, Canada, Italia, Bulgaria etc.)

Dovada pozitiei ocupate sta si in diplomele conferite in 2002 si 2003 pentru locurile I, atat la nivel de capitala, cat si la nivel national in randul microintreprinderilor cu obiect similar de activitate. Anul 2009 a adus si el acelasi loc I in topul firmelor de profil.

Incepand din 2009, firma si-a inclus in obiectul de activitate comercializarea mobilei si a deschis in acest sens primul magazin de mobila in judetul Constanta, urmand deschiderea urmatorului magazin in Bucuresti.

  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Garanție cu banii înapoi în 30 de zile
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-urile pentru functionare, analiza si promovare (vezi detalii) ne ajuta sa va oferim
servicii mai bune.