Despre noi

M&L Furnire

Descoperă eleganța și confortul la M&L Furnire – destinația ta de încredere pentru mobilier de calitate superioară. Adaugă un strop de rafinament în fiecare colț al casei tale cu colecția noastră variată de mobilier, de la piese moderne la designuri clasice. M&L Furnire oferă soluții personalizate, materiale de înaltă calitate și un echilibru perfect între funcționalitate și estetică. Transformă-ți locuința într-un spațiu plin de stil și bun gust cu ajutorul nostru. Descoperă arta mobilierului la M&L Furnire – unde confortul îmbrățișează eleganța!

La M&L Furnire, găsești o gamă variată de produse de mobilier, special create pentru a satisface diverse preferințe și nevoi de design. Printre acestea se numără:

  1. Dormitoare Elegante: Paturi, noptiere și dulapuri cu designuri moderne sau clasice, pentru a transforma dormitorul într-un spațiu relaxant și rafinat.
  2. Bucătării Funcționale: Mobilier de bucătărie, mese și scaune, cu accent pe funcționalitate și estetică, pentru a crea un mediu plăcut în jurul meselor tale.
  3. Livinguri Confortabile: Canapele, fotolii, mese de cafea și sisteme de depozitare inteligente pentru a contura un living primitoare și funcțional.
  4. Mobilier de Birou: Birouri, scaune ergonomice și rafturi, pentru a-ți personaliza spațiul de lucru într-un mod eficient și stilat.
  5. Mobilier Modular: Soluții inovatoare pentru spații mici, cum ar fi mobilier modular și transformabil, pentru a maximiza utilitatea fiecărui centimetru din casa ta.
  6. Accesorii Decorative: Elemente precum oglinzi, tablouri și corpuri de iluminat, pentru a completa și a aduce un plus de personalitate fiecărui spațiu.

Indiferent dacă îți dorești un decor modern sau clasic, la M&L Furnire vei găsi opțiuni diversificate, realizate cu atenție la detalii și din materiale de înaltă calitate.

Plăcerea de a sta acasă !

 

Experiență de peste 25 de ani

În calitate de distribuitor de mobilă, avem o vechime de peste 25 de ani pe piața din România. Avem o gamă de producție de mobilier școlar care include următoarele echipamente: Scaune ergonomice pentru elevi, Scaune ergonomice pentru profesori, Birou pentru un elev sau pentru doi, Birou modular, Birou pentru profesor, Dulap și Cuier; toate produsele se pot personaliza în funcție de culoarea dorită.

Toate produsele au certificare ISO – 9001, ISO-14001 și ISO – 45001 și sunt conforme Normelor Europene. Produsele sunt certificate pentru conformitate CE și respectă toate cerințele impuse de legislația, standardele și reglementările aplicabile în România, inclusiv cele referitoare la Protecția Muncii, Asigurarea Calității, PSI, Securitate și Sănătate în Muncă, etc.