Metode de plata

Modalități de plată disponibile:

  • Transfer bancar: Puteți efectua plata prin transfer bancar utilizând detaliile bancare furnizate în confirmarea comenzii. Vă rugăm să specificați numărul comenzii în descrierea plății. Produsele vor fi procesate după confirmarea plății în contul nostru bancar.
  • Plată cu cardul în showroom: La vizitarea showroom-ului nostru, aveți opțiunea de a plăti direct cu cardul. Acceptăm carduri de credit și carduri de debit pentru achitarea comenzilor.
  • Plata în numerar: În cazul în care preferați să plătiți în numerar, puteți face acest lucru la showroom-ul nostru. Vă rugăm să aveți suma exactă disponibilă la momentul efectuării plății.

Vă recomandăm să verificați disponibilitatea și detaliile fiecărei metode de plată în timpul procesului de finalizare a comenzii, deoarece pot exista anumite restricții sau condiții specifice asociate fiecărei opțiuni de plată.

Asigurăm securitatea și confidențialitatea datelor dvs. în timpul procesului de plată. Pentru orice întrebări sau asistență suplimentară privind modalitățile de plată, vă stăm la dispoziție prin intermediul serviciului nostru de asistență pentru clienți.