Returul produselor

La MLFURNIRE.RO, acceptăm returnarea produselor în decurs de 2 zile calendaristice de la data livrării, conform următoarelor condiții:

  1. Starea produselor: Produsele returnate trebuie să se afle în aceeași stare în care au fost livrate, fără semne evidente de uzură, deteriorare sau modificări în aspectul lor original. Acestea trebuie să fie însoțite de ambalajul original, etichetele și toate accesoriile incluse inițial.
  2. Notificarea returnării: Pentru a iniția procesul de retur, vă rugăm să ne contactați în termen de 2 zile de la primirea comenzii. Puteți să ne trimiteți un e-mail la adresa de contact sau să ne sunați la numărul de telefon indicat pe site-ul nostru. Vă vom oferi toate informațiile necesare privind procedura de retur.
  3. Costurile de returnare: Costurile de transport pentru returnarea produselor sunt suportate de către client. Vă recomandăm să utilizați un serviciu de livrare sigur și să asigurați coletul pentru a preveni eventualele probleme în timpul transportului.
  4. Verificarea produselor returnate: Odată ce produsele returnate ajung la depozitul nostru, acestea vor fi supuse unei verificări pentru a confirma respectarea condițiilor de retur menționate mai sus. În funcție de rezultatul verificării, vom proceda la rambursarea sumei plătite sau vom efectua înlocuirea produselor, conform solicitării dvs.

Vă rugăm să rețineți că anumite produse, cum ar fi cele personalizate sau cele care au fost asamblate în mod special pentru dvs., pot fi exceptate de la politica noastră de retur. În astfel de cazuri, vă vom informa în prealabil cu privire la restricțiile aplicabile.

Pentru orice întrebări sau asistență suplimentară în legătură cu politica noastră de retur, vă stăm la dispoziție prin intermediul serviciului nostru de asistență pentru clienți.